Happy Bday to me

Happy Bday to my self i guess.. Vaknade av sms imorse vid 8 där det stod "grattis!" från kompisar, gulligt att folk bryr sig :) Somnade om, vaknade, somnade om, vaknade fram till 11. Då jag gick upp för & testa mitt köp ifrån igår. Weet hårborttagnings kräm ( spray ). Fungerade inte sådär jätte bra på benen, tror jag skulle haft på krämen en längre tid så då va det bara fram med rakhyvel och ta sin lilla tid för att få det mjukt! Duschade kanske en halvtimme. Tyckte jag var värd det idag. Idag får jag ha på mig min tröja ifrån H&M som ni ser i kommentarsrutan på bilden, och ett per jeansshorts. För det är fruktansvärt varmt idag! Återkommer senare idag.
Ha en bra dag! Kram


Excuse the mess

Ursäkta röran här på bloggen, men håller som sagt på att göra om den. Så det blir mycket roligare & läsa! Om 2 veckor åker jag till öland och hoppas på att man kan ta lite fina bilder till bloggen så den får en ordentlig header. Som ni ser är det ju heöt rörigt överallt! Usch på mig.. men ni får ha det bra och hoppas att ni har lika fint väder som jag har här i stockholm! NI får gääärna skriva vad ni tycker att jag ska/borde ändra på i min blogg, det skulle vara till hjälp jätte mycket. Eller om ni har några bra idéer och så, vore verkligen schysst! Kram!

Uppdatering av blogg

UPPDATERAR MIN BLOGG FÖR TILLFÄLLET, FIXAR NY DESIGN.
PUSS


Everybody has it but all do not see it themselves

Härligt väder ute, varm och blåser lite lite svalt. Men dock är solen bakom molnen och gömmer sig.
Snart fyller man år men är inte taggad för fem öre. Vad är meningen med att fylla 16 liksom?
Ne, precis. Får se om jag drar och solar idag eller åker till täby.
Får se vilket. Puss!














Rösta på mitt bidrag!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


make my dream coming true

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!
Rösta på min klänning, den som röstar har chans till att vinna en sådan och får därmed också en länk! Kram


Wake up


Wich one?


Vilken av dom ska man köpa ?

Sunshine


Tired of this

Inte sovit på flera nätter, inte kunnat äta på mer än 6 dagar. Sen jag fick reda på vad du håller på med har mitt liv hängts upp och ner. Och det roliga är att jag inte kan lämna dig? Vilket är bäst, att fortsätta leva på det här viset och må dåligt eller att hoppa och känna sig fri..


sad

Att gå omkring och låtsas vara glad bakom leende och skratt, fast jag egentligen känner helt och hållet motsatt. Allting som du trasslat in mig i, förändrat mitt BMI, känner mig världelös som ett tomt batteri. Just det som hjälper är min kraft om filosofi. Det jag vill är att i mina ögon se, dig gråta och ångra. Det är så svårt nu när mitt liv trycks ned av det förgångna. Sitta och se dig springa, det känns förjävligt att det skulle bli såhär. Låt det komma som en lära, inge mer än se o förtära. Att blicka tillbaka på alla minnen som vi delat, känns förjävligt.
Det är nostalgi, en längtan efter någon som hänt i det förflutna. Så många tårar som har spillts för inget, den lodrätta rampen i sinnet. inga skratt, inte glad, inte här i mitt innre allt bara tumlar runt inuti min själ, fattar ingenting allting bara tär. Blad efter blad faller från rosen, tar de slut någongång ? Är det blodet eller kärlekens färg som jag sakta ser försvinna, det är svaret i min fråga jag nu vill befinna. Det som en gång fanns, verkar inte finnas mer, jag lärde mej öppna ögonen och vad är det då jag ser. Den tanken som jag mest av allt inte ville se, den tanken som fick mej att aldrig mer kunna le... Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen. Eller ? Ibland förstår jag inte vad man gjort med sitt liv. Med papper och penna, tar man det i sitt egna perspektiv. Ingen känner den personen bättre än vad jag gör, mej själv det jag påbörjat vill jag aldrig att någon slutför. Så nära men ändå så långt ifrån, ändå känner jag det kalla från marknivån.

...


Waking up like a supastar but i cant feel the pressure

Vad finns det att göra klockan tio på en.. hum, vet inte ens vilken dag det är
Make me smile please!  Lots of love


Love is just..

Chest to chest Nose to nose Palm to palm We were always just that close.. Wrist to wrist Toe to toe lips that felt just like the inside of a rose. So how come when i reach out my fingers it feels like more than distance between us. In this californian king bed were then thousand miles apart i've been californian wishing on these stars for your heart, for me my california king... Eye to eye Cheek to cheek Side by side you were sleeping next to me. Arm in arm dusk to dawn with the curtains drawn and a little last night on these sheets. So how come when i reach out my fingers it seems like more than distance between us in this californian king bed were than tousand miles apart, i've been california wishing on these stars for your heart, for me.. My california king... Just when i felt like giving up on us you turned around gave me one last touch that made everything feel better and even then my eyes got wetter So confused when i ask you if you love me But i don't wanna seem so weak maybe i've been california dreaming. In this californian king bed were ten thousand miles apart california wishing on these stars for your heart, for me My california king..

Shopping @ Stockholm

Igår var jag i täby för att köpa min underbara tröja, som inte hade kommit in ännu. Så idag bar de av till stan. Åkte 11.30 och kom dit ungefär 12.15. Gick direkt in på hm där min tröja skulle finnas. Letade och letade men hittade den inte, SUCK! Sedan såg jag tröjan hönga för sig själv, det var tydligen den sista dom hade kvar, phuu..
Så äntligen fick jag den tillslut för 149:- jätte söt och verkligen sommar stuk. Vid kassan får jag en kommentar ifrån en kille och hans kille.. " men guud så fin tröja du ska köpa, underbar" Sa han. Självklart säger man ju tack och ler lite, enda tills HAN säger " Vilka ursnygga kalsonger han har va hihi" och kollar på sin kille som står framför mig och ska handla. Jag ler bara utan att säga någonting och helt plötsligt slår han sin kille med ett klädesplagg från en ställning i butiken på hans rumpa och skrattar " thihihi ". Inte nog med att jag fick hålla mig för skratt utan kassörskan blev helt förvånad och bara kollade på honom som om han var idiot. Påväg hem satte jag mig på tåget och tog det lugnt, det satte sig en kille framför mig, mörk och tjock. Varenda gång han kollade på någonting bakom sig så slutade han alltid med att kolla på mig. När han klev av sen 1 station före mig så fick jag ett visitkort där det stog vart han gick yrkeshögskola, Så vände jag på det där stog det HEJ =). Blev så full i skratt, Har redan en älskling som jag älskar så höhö alla andra kan glömma!
 Pussar 
                        


crushed

i have always been strong, but then I met you it has been something wrong..


Old shit


Vatten

Drick mycket vatten, det ger resultat..

Bone Thugs-N-Harmony - I Tried ft. Akon


Över

Äntligen är skolan över och det är sommarlov! Så skönt, fick 1 mvg några vg och resten g i slutbetygen. Är nöjd men skulle kunna pluggat mera. Tänker inte skriva så mycket utan bara njuta av vädret! Enjoy

Fashion @ my place

Idag började jag 10 vid kvarnbadet. Va där i 1 och en halv timme sedan blev jag i puttad av några i min klass med kläder och hela köret. Jag får inte komma i kontakt med poolvatten för min piercing, det finns så mycket bakterier men det gör väl ingenting hoppas jag. Min älskling hämtade mig och vi åkte till hans mamma, sedan hem till mig och kollade på sverige-finland em kval och gissa vilka som vann? Jo sverige såklart, men zlatan så gjorde han 3 mål och. Källström gjorde 1-0, Zlatan 2-0, 3-0, 4-0, och Bajrami 5-0. Så duktigt av oss intesant ?
Imorgon är det skola 8.10... Usch det har varit äckligt varmt idag, har bränt mig ännu mera, fats jag har solskydd och massor med krämer. Men solen vill mig illa. Imorgon ska jag till täby och köpa lite sommarkläder! Härligt va.
Ha en bra kväll! :)


usch..


Samma visa idag, har solat sen 9 imorse. Nu ska jag äta grillat & vänta på min baby som ska komma hit. Börjar 10 imorgon så har sovmorgons sen är det bara 3 dagar kvar i skolan så slutar vi på fredag! Skönt. Är helt slut av värmen, det tar på krafterna och jag har blivit himlans brun höhö. Ha det bra, ska ner o äta nu!
Puss

Just a dream ?

Det finns så mycket man vill ha, men egentligen är det bara en enda sak jag behöver.
Och det är dig Andréas. Alla har sina upp & ned gångar, men ibland måste man nudda
botten för att kunna nå toppen. Ibland undrar man, är det verklighet eller är det only just a dream?


Sunny sky

You and i under a sunny sky baby! I loove summer, summer fills me with fury oooh yeas it does.

Unbelievably

Otroligt nog så vill jag inte sola idag. Sitter nu i mitt mellansvala rum och lyssnar på musik. Hoppas på att få svar ifrån Hamburger restaurangkedjan MAX om sommarjobb så småningom i sommar så man kan tjäna lite pengar.
Från ingenstans så måste jag säga att det svider otroligt mycket på mina lår eftersom jag brände mig, klumpigt.
Funderar på att gå ner och äta lunch snart. Är redan otroligt uttråkad, så vi får se vad jag hittar på idag som kan vara roligt. Har ångrat mig, tror att jag ska gå ut en stund och sola faktiskt. höhö. Som jag har sat förut så är jag helt besatt av öland. Öland har de FINASTE stränderna i hela sverige! Tro mig! Ha en bra dag allihopa! Kram



Helt stekt

Har jätte tråkigt, sitter i mitt rum och det är otroligt varmt, fast jag har fönstret öppet så mycket som det går så fläktar inte vinden och det är lika varmt som ute. Ikväll ska jag vara med min kompis och ha det mysigt och imorgon med min älskling som jag ska hjälpa plugga till sin teori för körkort. såklart man vill ha körkort till sommaren! Har legat i solen idag, och jag har bränt mig på rumpan/låren eftersom jag råkade somna till i 1 timme och 30 minuter. Det är inte så skönt, men jag får ta det lugnt med att sola baksidan imorgon. För brun ska jag definitivt vara tills i sommar! Tänkte dela med mig lite av vad jag tycker är okej och inte okej att bära till sommaren.
     BYXOR
  Ljus bruna chinos
  Byxdress/jumpsuit
  Haremsbyxor
  Snyggt slitna jeans shorts
  mjukisbyxor
  Leggins
Både leggins & mjukisbyxor är på tok för varmt att använda på sommaren, iallafall mitt i strålande solsken på dagen.
    TRÖJOR
 
En tunn vit blus liknande tröja
  Linne
  Tubtop
  En söt klänning
  Tunika
  En väldigt tunn kofta
Tycker det är roligt och blogga om mode, vilket jag har kommit upp i nu. Bloggar lite ibland om mode men oftast om min dag och vad jag gör för skoj eller roliga och underbart bra tips. Ha en bra dag! 

Sun @ Stockholm

Vankade 7.45 för min älskling skulle iväg och jobba, gick då ut och la mig på studsmattan för att sola. Efter 20 minuter gick jag in igen och åt en snabb frukost för att sedan springa ut och sola igen. Har legat och degat i solen på studsmattan hela dagen, det är så himla härligt väder! Och har verit de senaste 2-3 dagarna här i Stockholm.
Så himla underbart med sommaren, är ledig från skolan på måndag också och börjar 10 på tisdag då vi bara ska till kvarnis och bada. Men jag tänker sätta mig i solen och ta det lugnt bara medans alla andra badar. Jag får ju inte bada för min nya piercing ännu, bara i slutet av juni :( aja ha en bra dag på er allihopa, Kram!

Jag går rakt på sak

Det känns som jag är som luften för dig, den finns där och hjälper dig att leva men du varken ser eller tänker på den.


Today

Min älskling sov hos mig idag, o åkte hem vid halv 1 och då åkte iväg och solade i 15 min, det var jätte skönt. Nu är jag hemma och sitter med ansiktsmask och tänkte ägna lite tid att fixa mig lite idag!
Fixa naglarna, håret, ansiktet, mm. Det är überhärligt väder ute med solsken och mellanvarm vind! Synd att sjöarna inte är tillräckligt varma att bada i ännu, men det är på g right? :)
Kram JCL

tomt

Jag börjar undra vart världen går, inte kan man stoppa en enda tår. För varje dag som går ser jag bara mer och mer ändå böjer jag mig och säger med gråter i rösten "gud jag vill ha ett stopp på det här snälla jag ber". men finner inte trösten. Allt jag sett har i mig gör så ont så det svider du kan inte första hur mycket jag genomlider.
Det känns som jag kämpat för nothing...

RSS 2.0