SfeelingS

Är sjukt taggad inför sommaren. Nu när värmen smyger framåt och det blåser varmt är det verkligen riktiga sommar känslor påväg. så himla underbart, det saknas bara musik på hög nivå och strandpartyn. Varma fina underbara stränder, vita också! Som på öland, där är det så himla underbart att vara på sommaren. Det är sjukt!


Solsken över mig

Äntligen är det varm och sol ute! Blåser svalt men det är otroligt skönt. Är ledig idag så har tillägnat dagen åt att vila och piffa upp mig, fixat naglarna och gjort peeling. otroligt skönt och man känner sig så himla fräsh efter!
Har varit ute och sprungit idag också, och solat med kompis. Nu har jag duschat och sitter och lyssnar på musik. Jag brukar inte kolla på Big Brother men låten är jävligt skön! Hittade en bild på mig från våren 2010. Inte lik.
Ha en bra dag Kram




LOVE

Kärlek. Vad är det för någonting, ett tomt ord utan mening eller existerar det verkligen på riktigt.
Det märker man. Man märker också om man valt rätt eller fel på en gång. Men ibland tar kärleken över och sätter sig i huvudet så man verkligen inte kan släppa taget. Nej men just nu sitter jag och har super tråkigt i mitt rum. Ska få gäster, vi ska fira min lillasyster som fyllde 14 igår. Grattis! http://jisu.blogg.se/
Sitter och kollar på lite snygga kläder på ebay.se där det är sjukt billigt och lika bra kvalité som i affärer.
Igår blev jag klar med min tröja som jag sytt. Sydde den i strl 36 men den är tammefan ändå lite för stor..
Men  jag använder den iallafall! Kanske inte syns men den är i SVART glansigt tyg. och muddarna är också svarta
Sedan lyckades jag göra en smart inne ficka på min tröja. Är ganska nöjd med den, men skulle kunna ha gjort den lite mer seriöst. Sedan har jag fått min plånbok för någon vecka sedan. Kostade 200:- och tog 1 vecka att få hit den direkt i brevlådan. Är jätte nöjd!
Kram ha en bra dag!






Rensar

Sitter och kollar på ett par högklackade till sommaren. Vill inte att dom ska vara för varma. Men ska passa till både varmt och småkyligt väder! Någon som har bra förlsag ? Kollar på ebay.se där har dom sjukt snygga och billiga. Behöver din hjälp så skriv förslag! Vill ha väldigt hög klack! Ungerfär som denna under. Kram 
main image


Whats new

Idag bar det iväg till åkersberga för att kolla till min nya navelpiercing. Synd att jag fick ta ut min gamla och låta det läka.. Det såg bra ut, fick en kortare och ROSA! Underbart. Dessvärre får jag inte bada eller sola fören i slutet av juni, Typiskt. Men jag har 2 underbara månader till av sommarlovet innan skräcken för gymnasiet börjar.
Usch för det! Har börjat äta nyttigt. Är man småsmugen på någonting eller lite hungrig så drick ett glas vatten eller två! Det fungerar utmärkt.


Ångest

Till sommaren vill jag ha en snygg bikini som täcker hyfsat mycket men helst så man blir
så brun som möjligt överallt. Vilken av dessa tycker du är finast och verkar bäst i komfort och stil ?

1                                                        2     

3                                                           4

4

1: 679:- Vit stickad bikini.
 Lite dyrt men underbart söt.           
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor 
/badkläder/bikinis/panos-emporio-265
/korinth-ladies-bikini-265083-1/


2: 299:- Min absoluta favorit! Men jag undrar
om det är värt o köpa eller om man tappar
toppen lätt ? den är billig iallafall.
Någon som vet? skriv!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/badkläder
/bikinis/wonderland-116/free-spirit-set-116231-426/


3: 319:- Underbart fin, vill verkligen ha en bikini utan band!
Det är inte fint att ha vita sträck där när man fått solbränna.
Den är billig och ursnygg. men samma där, tappar man toppen
lätt ? Isåfall är det synd o köpa såna. Om man inte bara ska sola
såklart! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/badkläder/bikinis
/wonderland-116/the-inception-tie-set-116240-426/


4: 299:- Sjuk snygg monokini. Billig!! Älskar verkligen såna! Det är mode
och det är otroligt snyggt. Någon som har en sån och vill dela med sig
av tips och information ?  http://www.fashionbox.se/se/art/vit-
monokini-med-svart-dekorationstext.php





Tävling !

                                
Vinn 1500 KR presentkort på underbara affären Ginatricot! Min favorit affär som säljer ursygga och superbilliga kläder, handlar jämt där. 2 flugor i en smäll! vill du vinna 1500 kr på ginatricot för att handla kläder för ? Klicka då på länken för att delta.
http://www.tourn.se/taevling/bloggtaevling/vinn-1500-kr-presentkort-paa-ginatricot/?rID=1012
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Många vill ha sin blogg på förstasidan högst upp på sökmotorn google för att locka till sig flera läsare. Här finns en lösning. Man måste sökmotorisera sin blogg/hemsida. Sökmotoroptimering menas med att man får sin sida till lagd på te.x google så högt upp som möjligt för att få flera läsare. Men det är inte bara det som gäller heller. Man måste skriva om vad just DU tycker om. Och inte bara massa struntprat, för då är det nog ingen som är intresserad. Utan vara sig själv och skriva om det man tycker är roligt och intressant. En sida som hjälper er med det är http://www.hittaminsida.se/sokmotoroptimering betalar endast för resultat och där hjälper dom dig att sökmotoroptimera sin hemsida för resultat. Jag menar, vem vill inte det ? Tävlingen avslutas senast 2011-07-25.


Missing


Saknar öland så himla mycket. Den vita strand sanden som bränner under fötterna och den underbara solen. Och prata inte om solbrännan där, mums. Den är underbar! Blir peppis bara man säger sol ungefär :) Åka till borgholm och shoppa kläder. Äta middag vid hamnen i byxelkrok och se på solnedgången på stranden. Finns inget mysigare!

Swing by yourself

Im afraid to swing by myself..


Vindstilla inombords

Det finns bara 3 saker som får mig lugn. Att rita, musik och min kille. Oavsett vad jag säger när jag är sur så menar jag inte det, och det vet du om. 9 månader ska bli till hela livet :)

!

Första musikvideon där tjejen inte är SUPER SKINNY x10 ?! Thumbs up. Underbar låt & video.


Bikini?

Sitter och kollar bikini på ebay.se där är det billigt pch super bra, fina och perfekt passform. behöver en ny, men kan inte hitta någon som faller mig in direkt.. Bara 1. Men den är lätt och tappa toppen på, eller? Någon som har en liknande eller någon bra rekomendation till mig ?  Skulle vilja veta ifall det är värt och köpa en axelbandslös bikini och om man måste dra upp den hela tiden. skriv!
Klicka för att stänga fönstret


Lika sweet som sucker or...

Alexandra stan, TOPPEN TJEJ!

xning

New York tema på silja symphony, den jag åkte med över helgen. (Baren)

Blandat.



I dont want to

Är ledig från skolan idag. visst är det skönt, men vi ska åka båt i 2 dagar.
Jag vill inte. Kan inte sova på Hotell, båtar, osv. bara hos min baby. Det har alltid gått bra förut, men inte när du inte är med. Usch, komemr vara jätte uttråkad. Sitta i en bar hela dagen/kvällen och bara sitta. Hur kul är det ? Ville bara säga, älskar min adde mest av allt i hela världen och han är bäst, kommer sakna honom otroligt.


Respekt

Det finns 2 ord; Respekt och rättvisa. Och jag undrar om folk verkligen vet vad det betyder. Herregud att trycka ner andra är inte och visa respekt. Att moffa åt sig allt själv och låta andra bli utan är fan inte rättvisa. Sluta tänka på er själva hela tiden och tänk på folket runt omkring. Iallafall vad jag tycker man borde tänka på. Helt okej att man inte gillar alla personer. Men det kan man hålla för sig själv istället för att stöta ut dom. Hur mår dom tror du? Pff, knappast bra. Sitter och kollar runt på bubbleroom. Har hittat mina älsklings skor! Blir tokig. vill verkligen ha dom. Finns även i Svart med vitt tryck! IM IN LOOOVE
DC Shoes Girls Chelsea Z low shoe  på Bubbleroom.se
DC Shoes Girls Chelsea Z low shoe  på Bubbleroom.seDC Shoes Girls Chelsea Z low shoe  på Bubbleroom.se
http://www.bubbleroom.se/tjej/skor/girls-chelsea-z-low-shoe

Exakt

Ibland känner man ångest för någonting, och det är exakt vad jag gör nu. Åker bort på fredan och kommer hem söndag. Hatar att åka bort, det känns inte bra, inte okej. Och imorgon är de lite ännu mera strul med allt. Åh känner att den här veckan är den sämsta ever, fuck that :(


DET ÄR GALET!

Vad kärlek sätter sig i tankarna. Puuuuh, andas. hoh JAG ÄLSKAR DIG

Impossible

Det är dumt att ens försöka förklara, för du kommer aldrig att förstå. Det är omöjligt att visa, för du kommer inte se. Att älska dig är alldeles för lätt. Att tänka på dig kommer av sig själv varje sekund. När jag förklarar så menar jag verkligen allt jag säger. Kan lägga min hand på mitt hjärta och svära på att aldrig lämna dig, för utan dig klarar jag mig inte. Jag blir tårögd av tanken av att vi bråkar ofta. När jag är ledsen vill jag ha ditt stöd, dina varma kramar och höra dig säga "finns för dig", och inte stöddida ord. Det är inte det jag vill höra. Ingen vill höra såna ord. Det känns till och med tungt och säga hejdå till dig när du bara ska hem. Börjar undra om det är någonting fel på mig eller om det är såhär kärlek är? Har aldrig i hela mitt liv varit såhär tokigt kär i någon nånsin, och kommer aldrig bli i någon annan än dig. Det skrämmer mig. Det roliga är, när vi bråkar kommer alla ord ut av sig själv. Jag blir rädd och förlora dig och säger det till dig och får ett okey till svar. Great success känner jag bara.. Skulle aldrig göra någonting du ogillar. Lyssnar alltid på vad du säger och det vet du om. Känner att egentligen har jag ingen lust o vara här längre. Du fick mig alltid skratta. Du va den jag längtade efter varje dag, den som gjorde så jag sken upp som solen när jag såg dig, den som jag var otroligt blyg för, dolde mitt skratt i min hand. Den mitt hjärta slog dubbelslag med när du var i min närhet. Det är du som får mig att le, det bästa som hänt mig. Ser en klar framtid med dig. Stänger mina ögon och ser dig direkt. Mitt hjärta brinner, det känns som att det ska ta slut, tårar bara rinenr, du vet vill ha det som förut. Det skulle ta livet av mig om vi gick skilda vägar. Att sitta här och gråta, pff det är inte det jag vill.. Kärlek för mig är det finaste som finns när rätt visa är vald. Jag är lost vet inte vad jag vill längre.
                                 

RSS 2.0