Godnatt

Godnatt, går & lägger mig nu. Varit med min baby hela dagen.. är sjukt trött tyvärr.. ha det bra & skriv till mig, gör mig glad! ;)

Vaknade nyss känns...

Vaknade nyss känns skönt att få träffa min kille idag sen. Om han nu håller vad han lovar ( vilket han inte gjort den sensate veckan efter körkortet.. ) Vaknade tidigt imorse, mådde illa så jag satte på tvn och somnade om. Kändes tryggare så, kan inte sova utan min andreas..  men se de gick bra! Vad ska ni göra idag då? Kram på er :)


Finns ingenting kvar

Det har svartnatt i mina ögon nu, allt är borta så jävla borta..
</3


which path is right ?

Ibland undrar jag om vägen jag valt är rätt väg att gå, antingen betyder det slutet eller framtiden, men frågan är vilket av dom som stämmer?


RIP Navelpiercing x2

Får ta bort min älskling för 2a gången! Jävla skit rent utsagt.. Alla stöter emot den hela tiden eller ska peta på den. Tog den i mars/april någon gång. Och va tvungen o ta ut den igår, blev sjukt ledsen. DET ÄR 2A GÅNGEN!
Nej usch, fått jätte fula ärr av det, varför jämt jag? nae jag är inte med längre!

Besviken

Är besviken på dig, visste att det skulle bli såhär. Det är sjukt, kärlek ska gå före ett körkort...
how can i do this right, when you're my only light
make this to work, the only one i've been trust
but everything you have crushed,
take a look inside of me, well i hope you find
the amazing thing you want to see..
it's called wounded


Det regnar i Stockholm

Det regnar i Stockholm idag, ja visst är det sämst. Idag ska man vara med pojkvän & antagligen ut o åka bil.. Verkar som han funnit en ny hobby, jippie.. Men se så, är man inne så kan man ju också hitta på massor och göra medans man väntar på honom! Vad ska ni göra idag sötnosar?
 


Make my day babes

Now hush little baby don't you cry, everything's gonna be alright. Stiffen that upper lip up little lady i told ya. Iam here to hold you true the night.. Har otroligt tråkigt! Make my day och gör mig glad! :)


Sömntuta

När jag abslout inte har någonting att göra så brukar jag sova, haha tiden går fortare då känns det som.
Det är grymt, nä nu ska jag välja kläder till dagens väder.. tråkigt & kvavt ute. fyfan


Dagens blogg

Dagens blogg är utsedd klicka på bilden för & komma till bloggen! :-)



Ord


Dagens blogg

Nu har jag tävling om vem som blir dagens blogg på Måndag. Ni har alltså 2 dagar på er!  För att vara med och tävla ska du skriva " Jag är med " och man får skriva max 2 kommentarer. Onödiga kommentarer som inte handlar om tävlingen svaras inte på. För att få bättre chans att vinna så gilla mitt inlägg och följ mig på bloglovin, Och säg till när ni gjort det så har ni större chans! Kram o lycka till, vinnaren utses lördag kväll & publiceras måndag ;)


?

Kom precis hem. Åkte o badade vid 2-3 idag i långsjön med fille, tobbe, alex och min älskling. Skönt, årets första dopp helt o hållet.. Sedan åkte vi till min älskling och fixade bilen lite, åkte till donken o tog med oss mat hem. Åkte ut vid kvart i 11. till kungsängen och massa ställen. Är sjukt trött, måste sova. De åskar o blixtrar för fullt, så få se om ja verkligen kan sova.. Kram

Nails

Målar mina naglar, det är otroligt hur långa o hårda dom är. Det är bra de så slipper dom spricka eller gå av lätt. Mjuka naglar håller inte. Och JA det är mina äkta naglar. Det blir fransk manikyr, suttit sen halv 1 och målat. först mjuka upp händerna i ljummet vatten så de blir fuktiga. Sedan dra ner nagelbanden. Fila naglarna jämna & fina. Grund måla med ett beiget nagellack och låta det torka, Sedan målar man vitt längst ut i toppen, vilket man måste göra 2-3 gånger för bra resultat. Och det tar väl 1 timma för de lagren att torka hyfsat mycket. Sedan det sista lagret med genomskinligt nagellack som skyddar och förlänger nagellacket så det blir kvar längre. Usch, sjukt jobbigt. Plus att det är så varmt idag så man blir utmattad direkt.. Mamma & pappa sätter upp en hängmatta så jag kan ligga där sen o njuta. Ha en bra dag! Love ( såhär ser mina naglar ut ungefär, fast dom ser dock inte ut som lösnaglar. men är lika långa om inte längre )


Tack mammi!

Tack mamma för den underbart fina västen jag fick av dig. Underbar eller hur! ( mer bilder kommer). Helt perfekt till hösten eller svala kvällar! :-) Idag hoppas jag på & få vara med min pijkvän, ett tag iallafall.. Funderar på & byta linje i gymnasiet. Är intresserad av kosmetik och mode. Media nja, inte riktigt min grej! Pussar Josefine 



Körkort

Äntligen har min älskling fått sitt körkort! Han klara hans teori idag, är så glad för hans skull! Puss på dig

Spotify premuim gratis i 1 år


Nu kan ni kära läsare vara med och tävla om 1 års gratis spotify premium! Såhär går tävlingen till:

GratisGodis.se är en av Sveriges största ungdomshemsidor där man får gratis godis i utbyte att man samlar poäng genom att utföra olika typer av uppdrag. Skriv ett inlägg om GratisGodis och tävla om 1 års Spotify så att du inte bara kan lyssna utan reklam; men även lyssna på Spotify genom din mobil. Tävlingen avslutas när den är full. Gå bara in på http://www.gratisgodis.se/ bli medlem och samla gratis godis nu! Lycka till! Kram


Destination sky


Äntligen hemma!

Varit på öland 1 vecka. solit 2 dagar.. skitkul. Men blev lite brun iallafall! Fått massa kläder & smink. Bl.a converse! sjukt trött o ska sova nu, natti!

Öland

Åker till Öland imorgon klockan 8-9 på morgonen, är väl framme vid 4 halv 5. Hoppas på att jag kan träffa min älskling idag innan jag åker. Hur ska jag klara mig utan honom hah? Väl nere på Öland kan jag iaf cykla till stranden byrum på kvällen och va för mig själv ett tag. Så skönt och bara sitta där och kolla på solnedgången. Fast det återstår o se om jag fortfarande kan vägen dit, tar kanske 30 minuter o cykla, det är ganska långt dit. Men jag har jättelätt för o komma ihåg vägar så det blir en enkel match! Så får vi se om jag lyckas knäppa några fina foton på mig till nya bloggdesignen & headern.. Blir oftast inte bra på kort som sagt, men ibland så ;)
Ska ner o duscha nu och försöka hitta på något sätt att få adde och komma hit.
Ha en bra dag, kram !


?

Följ min blogg med Bloglovin

;)

I want to be where the sun warms the sky
When it's time for siesta you can watch them go by
Beautiful faces, no cares in this world
Where a girl loves a boy, and a boy loves a girl
La isla bonita


On the beach

Finns inget mysigare än o spendera en kväll på stranden med sin kille. Skulle vela det, sjukt mysigt.
Den rackarn får ju körkort snart, så då får det bli o bada på natten!
Ska se till & resa mig för o städa mitt rum nu.. haha!!
Jag som vill till stranden & steka lite, för hey varje dag är inte så underbar!
bara me min babe ;)


Alltså

Alltså, ska jag va helt ärlig är den här låten störtskön haha !


Back on track, again

Äääntligen är mina naglar långa nog. Har väntat & väntat o äntligen har de växt ut..
Observera; Gammal bild men ungefär så är mina naglar nu fast i fransk manikyr 


Ord sätter gränser

Natten va kaos, och det var mitt fel. Kan inte rå för, vet inte varför det blir så. Men du vet att jag inte menar det.
För utan honom kan jag inte leva. Men men, dags & börja packa nu inför öland på söndag. Usch...
Jobbigt!


If you could understand..

I mina ögon är du en fin, underbar, helt otrolig person. Men i mitt hjärta är du min pojkvän. Kommer bort från verkligheten som om det vore magi varje gång du rör mig. Fösta gången jag såg dig, jag kände inombords att jag skulle få dig. Vi satte oss ner & vi pratade lite och tillsammans med dig kunde jag skapa magi, din kropp din närhet, kan inte finnas något bättre. Trodde aldrig att vi skulle ha en dag med bråk o problem men de slutade med att allt blev extremt. Varje natt jag somnar och saknar min andra del av livet. De e skrivet, och du vet mycket väl att jag inte kan bli sur & jag menar de jag säger att jag aldrig vill ta farväl. Min älskling jag ger mitt allt till dig och det vet du jag är överlycklig att du har mig som din tjej. När jag pratar om dig det är så jag skryter mest. Det finns så mycket mer vi kan göra för varran, som vi sa förut våran kärlek den är sann. Om du kunde förstå.

?

Om jag va en kille, skulle jag ärligt vara hur romantisk som helst. Skulle göra allt för min tjej & verkligen ställa upp. Aldrig vara otrevlig, även om vi skulle bråka. Skulle va hur gullig som helst.. Men nu är det så att jag är tjej och skulle aldrig tänka mig att vara kille. Visst är det killarna som ska ställa upp, säga gulliga saker, visa att man älskar sin tjej, bry sig, fråga ifall någonting är fel om hon är ledsen, prata med henne, och bara vara allmänt gullig. Det tycker jag, visst ska tjejer också ställa upp och så, men aa ni fattar. Eller vad tycker ni ? SKRIV!


..


Nattuggla

Ska till stan imorgon, 3e dagen i rad. Phuuf hur orkar man? Följer med älskling till Stockholm central o väntar medans han skriver teori vid trafikvärket. Få se om det lyckas denna gång ( Hoppas hoppas )!! Fick kläder av han igår också, blev jätte glad, finns ingen bättre asså. Även vi alla har upp & nedgångar i livet, men det brukar lösa sig. right? Aja, ni ska få se lite kläder jag fick, fotar imorgon, är superduper trött nu.



RSS 2.0