taggad

taggad för imorrn, åka båååt. jippie, är för varmt för att vara inne, ska ut nu i härliga vädret.
puss

Alejandro


Love

Sitter med musik och ritar lite, de är de ända ja begär för att få en lugn o skön kväll. Sen ska jag träna lite så känner man sej lite duktig efter.. Tänkte ägna detta inlägg till en person som jag tycker väldigt mycket om.
Allt ja begär är att hålla mej kär, känna dej i en varm kram önskar de va innuti en ram. jag vill se dej le och skratta inte ha leendet som upp o ner vänd hängmatta. Nu ska ja börja rita igen. Hejdå bloggen för idag !


Bored

Regn, regn och ännu mer regn, jätte lite sol som tittar fram då & då. Får hoppas på att "sommar värmen" kommer snart så man kan få ännu mer färg. Får hoppas att de slutar regna nu och den lilla sol som finns håller sej kvar.
Efter regnet kommer solen. Är irriterad till 1000 just nu, men orkar inte bry mej. Fått mina betyg, 6 vg & resten G. men dom får ja väl hoppas på att höja i 9an eftersom ja verkligen ska ge järnet då. Glömmer hela tiden bort det.
Ska byta tillbaka min nya piercing nu. klicka på bilderna för att få bilden störra
Puss

never say never

Låten får mej verkligen inse vad jag verkligen vill
Den får mej bortse från alla problem som dyker upp dag för dag

R.I.P

Begära lycka är inte lätt bara om man gör på rätt sätt, känna motgång och svaghet utan dej försvann all min helhet. Att du en gång va så nära och nu är borta föralltid ber jag dej nu vila i frid för all framtid... R.I.P Underbara marsvin Batman

Matte & Batman delar
på en gurka för
sista gången i livet

thoughtful

Funderar på vad jag ska ha på avslutningen imorgon, eftersom en viss syster av tagit min klänning.
Men de löser sej, får köpa en ny på gina för 199:- imorgon efter skolan så jag kan ha den i sommar istället !
Jätte söt. den går ungefär över knäna och är svart med dragkedja. Åkte inlines till golfbanan och tillbaks. Usch vad jobbigt de va, men väldigt roligt. så har man fått mer färg i ansiktet och kroppen efter jag solat.
Nu ska jag ner och vila framför tvn. Puss

Control

Röd i ansiktet som en tomat och har ingenting att göra.
Solen har gjort mej trött, Längtar till på fredag då jag får träffa mitt hjärta som jag saknar så mycke så ja gråter.
Är nöjd med min design faktiskt, vilket underlättar mej så jag slipper gå och tänka på att byta den hela tiden tills jag blir nöjd. Har ätit kebabrulle nyss och kolla igenom garderoben om jag har kläder jag inte vill ha längre.
Nu är solen borta och jag lovar att det kommer börja regna när som helst, men de gör ingenting, kan va uppe ganska länge idag om jag vill. Har sovmorgon hela veckan och på fredag börjar min avslutning klockan 10.00
så jag tar 9.32 tåget till skolan så får ja se om jag hinner äta tårta i gammla skolan. (Varje skolavslutning har dom tårtkalas där).
Ha det bra ! Pussar & kramar


Burned

Jag vill ha massor med sol så man kan bli brun. Kollade vädret och de verkar bli fint på Lördag och söndag upp till 22 grader. Hoppas de stämmer, vilket de inte brukar göra tyvärr. Men vi får hoppas på sol imorrn & på torsdag också, idag va de ganska hyfsat med sol på skansen iallafall fast de stod att de skulle vara mulet.
De var väldigt varmt idag, speciellt när man går omkring. Nu sitter man och lyssnar på musik och har blivit klar med designen på bloggen, ser inte för dåligt ut. Den funkar bra för mej. Längtar till öland där sanden är varm, sjukt vit och verkligen bränner under fötterna. Fått lite färg i ansiktet idag, men syns knappt.
Nu ska jag ta och göra lite saker. Puss & Kram !
"P.s Klicka på bilderna för att de som i större format !"

Zebra



New

Har startat om bloggen på nytt, med samma namn dock för att slippa byta.
Försöka byta header och sånt nu tror jag.
Puss


RSS 2.0